štvrtok 13. augusta 2015

NON FAVORITE PRODUCTS July 2015

 


 Ahojte!

Na počudovanie mám po dlhšom čase dva výrobky, ktoré vyslovene nemusím, nemám rada, sú neúčinné, nefungujú, strach a hrôza. Jeden totálny prepadák a jeden nie určený pre mňa.

V minulosti som si bez problémov kupovala a používala deodoranty od Balea značky, ktorá sa predáva v DM. Sú lacné, pekné voňajú, neobsahujú alkohol a niektoré sú aj Zinc free, teda bez obsahu Zinku (popr. hliníku). Balea Deo Roll-on Fresh je ŠUNT, ale nehorázny. Vonia asi tak 5 minút a potom nič. NIČ. A ešte väčšie NIČ. Po hoďke už smrdím sama sebe a to nemám problém so žiadnymi "potokmi" pod pazuchami. Bleh. Nikdy viac.

L´Oreal Mega Volume Miss Manga PUNKY...no nemám toľko mihalníc, aby mi z nich spravila baby doll like punky zlepené riasy. Mne spraví dva zlepence, krátkych prasiatkovských chvostíkov na oku, celé oko čierne na okolo, lebo kefka je riadne napr, plastové výstupky straaaašne ďaleko od seba, veľa nalepenej maskary na kefke a opadáva....Bleh, druhý krát. V prípade, že máte krásne dlhočizné husté riasy skúste použiť.


Lenka



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára