streda 26. februára 2014

☼ Last week in photos ☼


Hello Beauties!

Last week has kinds Spring break, the wether was really nice for mid of February and my sister wanted to go for a trip to Ostrava ZOO. So I take two days off (Thursday, Friday) and I had four days weekend.;-) On Thursday we went to Ostrava. IKEA shopping, H&M shopping and at last ZOO. Red pandas were soooo nice.

Weekend was great, out of city, my puppy running with dogs in my mums amazingly large garden (then he slept whole day), family time, brother and sister time, good food and books. Perfect weekend for restoring my energy levels after working hard.

Sunday I did my nails with my new Catrice nail polish and Oriflame nail stickers that I used for the first time. Do you think that I should do my nail polish collection?

What would you say on my new DIY project? Silver necklace with rhinestones?:-) More in Sunday blogpost.

How are you energizing yourself? Does your family "charge" you?:-)

Have a great rest of the working week.

Lenka

✄ ✄ ✄ ✄ ✄ 

Ahojte!
Minulý týždeň mali decká na školách jarné prázdniny, počasie bolo pekné na to, že je polovica Februára a moja sestra chcela ísť do Ostravy s mojím krstňaťom tak som sa pridala. Zobrala som si dva dni voľna v práci a mala som štvordňový víkend.:-) Vo štvrtok Ostrava, IKEA, H&M a nakoniec ZOO. Červené pandy boli super zlaté.

Víkend bol tiež super, mimo mesta, môj teenager - sibírsky husky sa vybláznil s maminými psiskami v obrovskej záhrade (spal potom celý deň), rodina, pokec so sestrou, bratom, dobré jedlo a knižky. Perfektný víkend pre načerpanie energie po ťažkej práci. 

V nedeľu som si urobila nechty. Nový lak od CATRICE a nálepky na nechty od Oriflame, ktoré som použila po prvý krát. Myslíte, že by som mala urobiť post o mojej zbierke lakov?

Čo hovoríte na môj nový DIY projekt? Strieborný náhrdelník s korálkami (diamantíkmi)?:-) V nedeľu bude blog post.

Ako si vy dobíjate svoju energiu? Dobíjate si ju trávením času s rodinou?:-)

Prajem krásny zbytok pracovného týždňa.

Lenka






2 komentáre: