streda 22. apríla 2015

DIY DRESS upgrade - from ordinary to extraordinary - DIY Ako si ozvláštniť obyčajné šaty z LIDL


Hello DIY -er!

Some time ago I bought a plain black dress with three quarter sleeves and A shape skirt in Lidl. The prize was 9.90 euro, who would not buy it?!? Ordinary black dress is piece of clothing that everyone should have, right? I love to wear black and it is the most universal colour, fit every shape and with a big necklace or brooch you can get something awesome.:-)

Who does not know it yet, so officially admit that I am bit addicted on eBay. I would shop on eBay for almost everything. Brushes, makeup, bracelets, necklaces, thread, yarn, needles, crochet hooks, buttons, brooches, Cables for PlayStation ...

One of my "improve your mood" purchases was also these quasi buttons no-buttons. They did not have the button hole!!! As a DIE -er I had to do something with the buttons.:-)


I took a pin and a lighter, after burning out the tip of the pin I did a button hole. I saw on the button around the neckline and voila, a basic black dress is sparkling with blue - gold - green.


Like, I do ???


Lenka



Ahojte !

Pred časom som si kúpila obyčajné čierne šaty s troj štvrťovým rukávom a sukňou do A v Lidl - i. Za 9.90 euro, kto by to nekúpil. Čierne obyčajné šaty sa predsa vždy zídu, no nie? Teda ja čiernu aj tak milujem a je to najuniverzálnejšia farba, hodí sa ku všetkému a stačí si zobrať veľký náhrdelník alebo brošňu a vykúzlite niečo úžasné.:-)

Kto to ešte nevie, tak sa oficiálne priznávam, že som trošku viac závislá na nakupovaní na ebay - i. Nakupujem tam skoro všetko. Štetce, šminky, náramky, náhrdelníky, nite, priadze, ihly, háčkovacie háčiky, gombíky, brošne, káble na Playstation, ...

Jedným z mojich "zlepšime si náladu" nákupov boli aj tieto kvázi gombíky negombíky. Nemali gombíkovú dierku!!!! To akože v Číne také nepoznajú?!? Skrátka a jasne, slovenská žienka domáca si predsa poradí v každej situácii a gombíky bez dierok jej tiež nerobia problém.:-)

Zobrala som špendlík a zapaľovač a pekne po rozžhavení špendlíkovej špičky som do každého akože gombíka spravila dierku. Prišila som už riadne gombíky k šatám a voila, s obyčajných smutných čiernych šiat sa vykľuli čierne "super" šaty s trblietavými modro - zlato - zelenými slzičkami okolo celého dekoltu.

Páči, nepáči???

Lenka


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára