streda 29. januára 2014

Missha Box Január 2014



Ahojte!

O Missha boxe som počula prvý krát minulý rok, keď som sa rozhodla, že sa zapojím do šialenstva menom "beauty box". Hľadala som všetky možné informácie o akýchkoľvek boxíkoch krásy a našla som pravdaže zmienku aj o Missha boxe, ktorý bol plný úžasnej ázijskej neprefláknutej, ale zaujímavej a funkčnej juhokórejskej kozmetiky. Po niekoľkých mesiacoch je tu druhé vydanie a ja som si ho nemohla nekúpiť! Box je zameraný na kozmetiku určenú  na tvár.V prvom rade musím veľmi pochváliť balenie. Krabička je úžasná! Metalická, strieborno bledučko modrá s bodkami a nápisom Missha na vrchnej strane. Už má svoje využitie jasné - v rámci mojej rozrastajúcej sa zbierky lakov je dočasne využívaná ako úschovňa pre laky na nechty.:-)
Všetko v krabičke bolo zabalené ešte do krásneho ružového akoby ryžového papiera. Cena za krabičku je 369 Kč plus poštovné. Ja som na Slovensko zaplatila máličko nad 16 €.

V Missha boxe je 5 plných produktov, vzorky kórejskej kozmetiky a zľavu 15 % na nákup na stránkach www.missha.cz.

1. Missha Time Revolution Immortal Youth Cream 10 ml Cena: 143 Kč

Krém plný proteínov a rastlinných extraktov, ktoré pomáhajú v boji proti starnutiu pokožky. Blížim sa k tridsiatke míľovými krokmi a určite tento krém využijem. Biely krém hustej konzistencie s jemnou nevtieravou vôňou, veľmi jemný na dotyk a dobre sa roztiera. Používam ho len na noc, pre moju mastnejšiu pokožku by bol na deň trošku veľa. Zatiaľ som spokojná a keď ho celý miniem určite dám vedieť.;-) 


2. Missha The Style Lucid Nail Pollish - Dazzling, 8 ml Cena: 106 Kč

Trblietkavý vrchný lak. Ja som za každé trblietko, zvlášť na nechtoch.:-) Veľmi pekná červeno modrá kombinácia rôznych tvarov trblietok, širší väčší štetec. Super, najbližšia manikúry práve s týmto lakom.;-)



3. Missha Super Aqua Perfect Cleansing Tissue (40 ks) Cena: 97 Kč

Obrúsky 2v1, čistia a hydratujú. Použila som ich niekoľko krát a zatiaľ som veľmi spokojná. Sú nadmerne vlhké, sviežo voňajú, odlíčia a moja pokožka nie je suchá. Uzatvárateľné plastové balenie musím pochváliť, veľmi jednoducho - aj jednou rukou - ho otvorím. Prekvapená som, že je v balení 40 ks oproti zvyčajným 25 ks. Takže pomer cena a počet kusov je veľmi dobrý.  



4. Missha Black Ghassoul Foam Cleansing Bar, 80 g Cena: 232 Kč

Po otvorení krabičky som bola prekvapená a zarazená veľmi výraznou sladkastou vôňou. Proste bola zvláštna a nie veľmi príjemná. Na svedomí ju malo toto čistiace mydlo od Missha. Musím povedať, že na začiatku mi vôňa dosť vadila, ale nakoniec po pár dňoch na poličke sa "odvetrala" a teraz už vonia veľmi jemne. Čistiace mydlo obsahuje marocký íl a čierne uhlie (to bola tá druhá polovica sladkej vône). Balenie obsahovalo aj "sieťku", do ktorej sa mydlo vloží a napení. Pena je sivá akoby špinavá, ale za to veľmi jemná, hustá, krémová a tak pôsobí aj na tvári. Pleť som mala čistučkú, vŕzgala mi pod prstami. Veľa skúseností s takýmito čistiacimi mydlami nemám. Ako ste na tom vy?:-) 


5. Missha Natural Konjac Cleansing Puff, Cena: 97 Kč

Masážna čistiaca hubka na tvár? Sem s ňou! Aj keď som bola na prvý pohľad prekvapená, keď som ju videla v krabičke. Používam skoro každý deň s čistiacim gélom gélovú hubku - kefku, veľmi podobnú tej, ktorá je súčasťou balenia L´OREAL Pure Zone čistiaceho gélu. Čo ma prekvapilo na tejto hubke je, že bola namočená - vlhká od začiatku. Je zložená z 90 % prírodnej huby a 10 % bieleho ílu. Na dotyk je jemná a pórovitá. Podľa recenzií má zlepšiť čistenie pleti a znížiť spotrebu čistiaceho gélu. 

Ak to mám zhrnúť celkovo, som veľmi spokojná až nadšená!:-) Po Ladybox krabičke, ktorá bola posledné mesiace sklamaním, mi Missha box opäť vrátil chuť skúšať krabičky krásy. Nasledujúci Missha box si objednám zas.:-)


Čo hovoríte vy na túto krabičku? Išli by ste do nej? Ešte stále si ju môžete objednať na www.missha.cz!

Lenka







2 komentáre:

  1. ještě byly v balíčku vzroky krémů ze šněčího slizu a dvě pidi lahvičky sére a tonika..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ako som písala, súčasťou boli aj vzorky rôznej kozmetiky, snail serum sa mi veľmi páčilo:-)

    OdpovedaťOdstrániť