štvrtok 13. marca 2014

✼✼ Last week nails - Spring manicure - Nailart ✼✼



Hello Beauties!

Finally, Spring is here. Easter je behind the door and my nails should be more colorful, too. I done two super easy, funny and colorful nails - nail art with CATRICE and Sally Hansen nail polishes. As a top coat I finally used Essence Better than gel nails, it is very very nice top coat. I hope you like it!:-) I bought Essence sparkle sand effect nail polish in 165 here´s my number. I like it a lot, it has multicolor glitter - sand.
For the first nail art I used white nail polish from Sally Hansen as a base. With dotting tool I made several dots with different colors and sizes. The dots look like Easter eggs.:-) Use top coat and you´re done.

For the second nail art I used shiny yellow nail polish (two coats) from CATRICE as a base and put a Pineapple nail art decoration on top. Top coat and you´re done!

The Essence Sparkle Sand Effect nail polish is super cute. It has very nice finish, but it took hour to dry and chip after two days. Do you have it? How long stays on your nails?

Do you like this kind of nails? Leave me comment below.

Have a beautiful day!

Lenka

✄ ✄ ✄ ✄ ✄ 

Ahojte!

Konečne, jar je tu. Veľká Noc za dverami a preto som sa rozhodla, že aj moje nechty "naladím" na jarnú vlnu a náladu. Posledný týždeň som vyskúšala dve super jednoduché manikúry. Na pestrofarebné nechty som použila laky od CATRICE a Sally Hansen. Ako vrchný lak som konečne použila Essence Better than gel nails. Dúfam, že sa vám budú páčiť. Tiež som si kúpila nový lak od Essence Sparkle Sand Effect, odtieň 165 here´s my number. Veľmi sa mi páči tento lak a obsahuje niekoľko farebný glitter alebo piesok. Na nechtoch len žiari.:-)

Na prvé nechtíky som použila ako základ biely lak od Sally Hansen. Pomocou "bodkovača" som vytvorila niekoľko menších a niekoľko väčších rôznofarebných bodiek na nechtoch - laky CATRICE. Bodky vyzerajú ako malé veľkonočné vajíčka.:-) Vrchný lak a bolo hotovo.

Na druhé nechtíky som použila výrazný žltý lak (2 vrstvy) od CATRICE. Naniesla som nail art dekoráciu v podobe mini ananásu a super žiarivá manikúra bola na svete. Vrchný lak od Essence a už len čakať kým všetko poriadne zaschne.:-)

Lak Essence Sparkle Sand Effect je veľmi pekný. Vyzerá nádherne na nechtoch, ale trvá hodinu kým zaschne a začne sa odlupovať po dvoch dňoch aj na mojich krátkych nechtoch. Máte ho? Ako dlho vám vydrží na nechtoch?

Páčia sa vám takéto nechtíky? Dajte mi vedieť v komentároch.

Prajem vám krásny deň.

Lenka








2 komentáre:

  1. cool design and nice colors!11

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. thank you!:-) I like to use brights for spring.

    OdpovedaťOdstrániť