sobota 26. júla 2014

CATTIER Gommage Argile Clay scrub White clay and Aloe Vera - Cattier ílový píling


Hello Beauties!

Do you think that the French cosmetic is the Best or do you have other "countries" favorites? In these days are very popular pharmacy brands - Bioderma, Vichy, La Roche-Posay, etc. But do you know about French brand Cattier Paris? I didn´t, until I read one article from UK beauty blogger - Amelia Liana.

The article was about Paris pharmacy shopping and she was writing about amazing basic clay mask from Cattier. I´ve never heard about Cattier, even thou once a year I go to Paris for small shopping. During my last Paris stay I went to the most famous pharmacy (millions people everywhere!!) and bought this Gommage Argile Clay Scrub While clay, Aloe Vera from Cattier. The price was around 3 euro for 100 ml! It is organic and bio product and suitable for all skin types. Well, I bought the clay mask also...it is for another article.;-)

It is white creamy scrub and kind of mask in one. I do like it a lot. I use on my dry skin in the shower (a bit messy for my liking). Smells nice, scrubbing particles are not very harsh and after I massage it into my skin I left the White clay and Aloe Vera do their job for a few minutes. My skin feels fresh. I cannot describe it otherwise.

I love this! If this kind of not well-known brand I could buy in my pharmacy I would be the luckier girl under the sun.

Do you know this brand Cattier? Do you like it? Would like to try it? Let me know.

Lenka

✄ ✄ ✄ ✄ ✄ 

Ahojte!

Pokladáte francúzsku kozmetiku za tú najlepšiu alebo máte inú krajinu, z ktorej kozmetiku považujete za tú naj? V posledných rokoch začínajú byť viac a viac masovo populárnejšie lekárenské značky - Bioderma, Vichy, La Roche-Posay, atď. Ale pozná niekto z vás značku Cattier Paris? Ja som ju tiež nepoznala pokým som si pred pár mesiacmi neprečítala článok od britskej beauty bloggerky -  Amelia Liana

Článok bol o jej nakupovaní v parížskych lekárňach a písala o jednej úžasnej ílovej maske od firmy Cattier. Dovtedy som ju vôbec nepoznala aj napriek tomu, že každoročne chodím pracovne do Paríža a nakupujem vo francúzskych lekárňach. Počas mojej poslednej zastávky v Paríži som ako obyčajne navštívila jednu z najznámejších lekární v Paríži (milióny ľudí všade!!!) a kúpila som si  Gommage Argile Clay Scrub While clay, Aloe Vera - ílový pílibng s bielym ílom a Aloe Vera od Cattier. Cena bola okolo 3 euro za 100 ml! Cattier je organická a bio kozmetika a tento píling je vhodný na všetky typy pleti. Samozrejme som si kúpila aj už spomínanú masku, ale to je na iný článoček.;-)

Píling je bielej farby a krémovej konzistencie, podobá sa na ílové masky. Pár použití a bol to môj miláčik. Používam ho v sprche na suchú tvár pokožky a krku. Inak by bol bordel po celom umývadle a na suchú pleť, lebo mám tak lepšie výsledky. Má peknú prírodnú vôňu, pílingové čiastočky nie sú ani veľké a ani ostré. Presne akurát. Po masáži píling nechám len tak oddychovať na tvári, aby mohol biely íl a Aloe Vera hlbšie a dlhšie na koži pôsobiť. Pleť je po umytí svieža, inak sa to nedá opísať.:-)

Výsledok: Milujem tento ílový píling. Ak by sa dala len tak kúpiť táto značka aj v mojom meste bola by som najšťastnejším dievčaťom pod slnkom.

Poznáte túto značku - Cattier? Páči sa vám? Vyskúšali by ste ju? Dajte vedieť.

Lenka







Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára